Wilkinson gebruikt cookies om de best mogelijke service te waarborgen. Als je verder surft op deze site dan stem je in met het cookie-gebruik. X
The complete hair removal guide

Er zijn veel methoden voor het verwijderen van haren, maar welke is de beste voor jou?

Waxen

Waxen doet pijn maar is wel effectief. Daarbij worden alle haren met wortel verwijderd, zodat ze zachter en in kleiner aantal teruggroeien.

Maar pijn doet het wel. Én, je moet het juiste moment afwachten, want de haren moeten eerst een bepaalde lengte bereiken tot ze weer gewaxt kunnen worden.

Ontharingscrème

Ontharingscrème is eenvoudig te gebruiken, kan echter onaangenaam ruiken en voor rommel in de badkamer zorgen.

Zorg ook voor een ongestoorde omgeving en plan voldoende tijd in. De crèmes lossen de haren op, daarom groeien de haren ook niet zo zacht weer terug zoals bij het waxen.

Epileerapparaten

Ook al houden de resultaten lang aan, zo’n apparaat heeft zijn prijs en epileren staat er niet om bekend zeer aangenaam te zijn.

De resultaten kunnen afhankelijk van de haardikte en gevoeligheid van de huid variëren. Daardoor kan epileren pijnlijk zijn en tot ingegroeide haren of zelfs uitslag leiden.

 

Nat scheren

Scheren is de snelste, makkelijkste, voordeligste en meeste aangename soort van haarverwijdering. Scheermesjes verwijderen alle haren grondig en je hebt een zijdezachte, gladde huid in een handomdraai.

Maakt niet uit of je nu een scheersysteem met ingebouwde bikinitrimmer, een gewoon scheersysteem of een goed wegwerpmesje wilt hebben, Wilkinson Sword heeft een grote selectie in verschillende scheersystemen.
Bekijk onze selectie van producten.